Izziv za vas 💪

»Kdaj ste se nazadnje zavedeli vseh zmožnosti ali omejitev svojega telesa?«   

Celo življenje je z nami. V dobrem in slabem. Od metuljčkov v trebuhu do bolečih mišic po naporni vadbi. Ko se nam srečnim zdi, da zmore vse, in takrat, ko bi ga žalostni in razočarani najraje zakopali globoko pod odejo. Telo. Kdaj ste nazadnje pomislili na to, kaj vse vam omogoča ali pa vas je morda kdaj pri čem zaustavilo? Kdaj je vaše telo predstavljalo medij za nova doživetja in dosežke, spet drugič pa omejujočo kletko? Se v njem počutite drugače, ko ste zadovoljni, in takrat, ko se zdi, da se je svet zarotil proti vsemu, kar ste in si želite? Kako zavedanje o lastnem telesu vpliva na vaše razpoloženje, doživljanje sebe in okolice?   

V letošnjem Tednu možganov bomo UTELEŠENI! Znova se mu z marčevsko serijo oddaj »OD GLAVE DO PET« pridružujejo Možgani na dlani na Prvem tudi v sodelovanju s Frekvenco X na Valu202. 🧠

Skupaj smo pripravili kreativni izziv za vas. Vabimo vas, da z nami delite trenutke, ko ste še posebej ozavestili svoje telo. Svoje izkušnje lahko delite z nami v obliki slik, video posnetkov in literarnih prispevkov (od zgodb do pesmi), če se vaše telo lahko pohvali z ustvarjalnimi rokami, pa nam pošljite slike svojih izdelkov.   

DO KDAJ ❓ 1. 3. 2022 do 23:59.   

KAM ❓ Svoje prispevke lahko pošljete na elektronski naslov sinapsanatecaj@gmail.com s pripisom ZA NAGRADNI NATEČAJ.  

Med vsemi, ki boste sodelovali, bomo izžrebali nekaj srečnežev, ki bodo prejeli lepe praktične nagrade.  

Izbor prispevkov bomo objavili med Tednom možganov 2022: Utelešeni in v sklopu serije radijskih oddaj Od glave do pet. (V kolikor bi želeli, da jih objavimo pod psevdonimom, to prosimo pripišite ob prijavi.)

Podrobnosti o dogodku
  • Začetek
    17. 2. 2022 21:00
  • Konec
    1. 3. 2022 23:59